Παναθηναϊκός-Λανς: Με τον κόσμο του, για την πρόκριση - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Παναθηναϊκός-Λανς: Με τον κόσμο του, για την πρόκριση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 29/08/24 - 12:02

Η πρώτη μεγάλη πρόκληση της σεζόν για τον Παναθηναϊκό είναι μπροστά!

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο φιλοξενεί τη Λανς στο ΟΑΚΑ (21.00, Cosmote TV), θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από το πρώτο ματς στη Γαλλία. Στόχος, η ανατροπή και η πρόκριση στη League Phase του Conference League, ώστε να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία.

Οι κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου αναμένονται κατάμεστες και με την ορμή 60 χιλιάδων οπαδών του, το «τριφύλλι» θέλει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της γαλλικής ομάδας. Ασφαλώς, η δοκιμασία δεν είναι εύκολη, αλλά όχι και ακατόρθωτη.

Σε αυτή τη μάχη, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γερεμέγεφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην τελευταία προπόνηση. Εκεί όπου έδωσε και το παρών ο Γιάννης Αλαφούζος, δίνοντας το στίγμα του και δείχνοντας στην ομάδα πως την στηρίζει στο έπακρο, με στόχο τη μεγάλη πρόκριση.

Την ίδια ώρα, άλλες απουσίες δεν υπάρχουν, με τον Αλόνσο να επιλέγει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με όλα τα άπλα διαθέσιμα. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς που θα ξεκινήσουν το ματς, είναι και φρέσκοι, αφού στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, υπήρξε εκτεταμένο ροτέισον. Ένας αγώνας που πάντως δεν πήγε καλά για τους «πράσινους», αφού είχαν κακή εικόνα αλλά κατάφεραν με λυτρωτή τον Σπόραρ στις καθυστερήσεις να επικρατήσουν 1-0.

Πάντως, στη σημερινή αναμέτρηση ο Αλόνσο έχει εστιάσει αρκετά στις στατικές φάσεις, οι οποίες θεωρεί πως θα παίξουν σημαντικό ρόλο, ενώ δεδομένα θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στην κόντρα-επίθεση. Σαφώς, παίζει ρόλο ο περιορισμός της γρήγορης μεσοεπιθετικής γραμμής των αντιπάλων, αλλά και το να κρατήσουν οι «πράσινοι» το μηδέν θα είναι κάτι εξίσου σημαντικό στην οικονομία του αγώνα.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά το φινάλε και των δύο αγώνων ακολουθεί ημίωρο παράταση και πέναλτι, αν χρειαστούν. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα δώσει το παρών στην κλήρωση της Παρασκευής για τη League Phase του Conference League.

Διαιτητής είναι ο Ισπανός, Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, βοηθοί του οι συμπατριώτες του Ντιέγκο Μπαρμπέρο, Μιγκέλ Μαρτίνεθ, ενώ τέταρτος ο Σεσάρ Σότο Γκράντο. Στο VAR oι Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Αλεχάντρο Μουνίθ Ρουίθ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ