Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Πέμπτη 29 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
φφφ

Ενημερώθηκε: 28/08/24 - 21:17

Ζώδια: Ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, βάζοντας σταδιακά τέλος στα εμπόδιά και τις καθυστερήσεις. Βέβαια καλό είναι να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας, από το Σαββατοκύριακο 31/8 - 1/9, φεύγοντας από την ανάδρομη πορεία του. Θα ανακτήσει την ταχύτητα του στις 12 Σεπτεμβρίου, οπότε τότε τα πράγματα θα είναι πιο τακτοποιημένα. 

Σήμερα επίσης η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ζυγού, όπου παραμένει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Η μέρα αυτή ίσως αποδειχθεί το ξεκίνημα μιας περιόδου που θα χρειαστούμε ανακωχή στις διαταραγμένες σχέσεις μας με τους άλλους.  

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς τα πράγματα θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν σε καλύτερη ροή, ενώ πολύ σύντομα ο Ερμής θα αρχίσει να επιστρέφει στην ορθή του πορεία. Το επίσης θετικό είναι ότι από σήμερα θα δεχθείτε την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό, ή τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η ορθή πορεία του Ερμή θα σας δώσει ένα σημαντικό ξεμπλοκάρισμα στους βασικούς τομείς σας. Η οικογένεια και κάποιες υποθέσεις με ένα ακίνητο, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε περίοδο τακτοποιήσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανό να είχαν παγώσει κάποιες υποθέσεις σας αυτή την περίοδο, ακόμη και σε πολύ απλά καθημερινά πράγματα, νιώθατε ότι όλα είναι βραδυκίνητα. Τώρα θα νιώσετε σταδιακά ότι οι λύσεις είναι πολύ κοντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγο τα πληγωμένα σας συναισθήματα, λίγο οι προβληματισμοί στα οικονομικά σας, όλα σας πίεζαν υπερβολικά χωρίς να υπάρχουν άμεσα λύσεις. Σταδιακά θα νιώσετε ότι τα πράγματα θα έχουν καλύτερη εξέλιξη, αρκεί να μην κολλάτε στο παρελθόν.  

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής ξεκινά την ορθή του πορεία στο δικό σας ζώδιο, ενώ θα αναβιώσετε προβληματισμούς που είχατε από τα μέσα του Ιουλίου και μετά. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε πολλά θέματα να τακτοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η κουραστική περίοδος θα αρχίσει σιγά και σταδιακά να διορθώνεται, ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα δεχθείτε αρκετές ευκαιρίες, στον προσωπικό και επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Η ορθή πορεία του Ερμή, είναι για σας μία καλή ευκαιρία να βάλετε και πάλι σε ενέργεια τα σχέδια σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, αλλά ακόμη μην κάνετε καμία ριψοκίνδυνη οικονομική κίνηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, είναι καιρός να φροντίσετε καταστάσεις που είχαν για κάποιο λόγο καθυστερήσει. Ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε μία πρόταση που σας είχε γίνει τον Ιούλιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι καιρός να κάνετε κάποιο ταξίδι που είχατε αναβάλει, ή να ασχοληθείτε επιτέλους με μία πνευματική σας υπόθεση. Οι αναβολές σταδιακά θα τελειώσουν, αλλά μην ξανοίγεστε υπερβολικά σε καταστάσεις που ίσως δεν σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς οι Αιγόκεροι θα δεχθείτε μία καλυτέρευση στα οικονομικά σας, θα έχετε αισιόδοξες προτάσεις, αλλά και θα συζητήσετε εκ νέου το επόμενο διάστημα, για κληρονομιές, τραπεζικούς λογαριασμούς και κέρδη από κεφάλαια άλλων.   

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε προβληματισμένοι με τις σχέσεις σας, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Βρίσκεστε σε ένα μετέωρο βήμα και περιμένετε κάποια στιγμή να συζητήσετε για να βρεθούν λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσείς οι Ιχθύες, είστε αρκετά προβληματισμένοι με τα επαγγελματικά σας, όπου ανατροπές και περίεργες καταστάσεις συμβαίνουν σε σας του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Σταδιακά θα υπάρξουν λύσεις, μετά την ορθή πορεία του Ερμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ