Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 27 Αυγούστου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
φφφ

Ενημερώθηκε: 26/08/24 - 21:44

Ζώδια: Η Αφροδίτη δημιουργεί μία πολύ καλή όψη με τον πλανήτη Ουρανό, όπου δεν αποκλείεται οι Ταύροι και οι Παρθένοι να έχουν κάποιες ερωτικές περιπέτειες, ή ξαφνική τύχη. Βέβαια η μονιμότητα και η σταθερότητα δεν έχουν μακροημέρευση και όλα είναι αρκετά ρευστά. Γενικότερα οι σχέσεις περνούν από μία τάση αλλαγών και όλα είναι πιθανά να συμβούν αυτή την χρονική στιγμή.   

ΚΡΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να έχετε σήμερα μία πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά καλό είναι να αφήσετε λίγο παραπάνω χρόνο, μέχρι να σκεφτείτε σε βάθος χρόνου την πρόταση που σας έχει γίνει.   

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, τα πράγματά είναι αρκετά ευνοϊκά σήμερα, αν έχετε κατά νου να φροντίσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ίσως υπάρξουν οικονομικές δραστηριότητες, αλλά καλό είναι να μην βιαστείτε να κάνετε αγορές και πωλήσεις που δεν θα είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, μάλλον δεν πάει με τα νερά σας και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε για λίγο τα πλάνα που είχατε θέσει κατά το παρελθόν στην καθημερινότητα σας. Είναι πολύ πιθανό να ανανεώσετε τον προσωπικό σας χώρο, ή να αλλάξετε κατοικία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ένα ταξιδάκι, μία μετακίνηση πριν φύγει το Καλοκαίρι, είναι η καλύτερη πρόταση. Εννοείτε ότι οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για νέες γνωριμίες. 

ΛΕΩΝ

Είστε γεμάτοι από ανανεωτικές τάσεις. Θέλετε να κάνετε καινούριες γνωριμίες, να ανανεώσετε και αναβαθμίσετε την εργασία σας, αλλά και να διαγράψετε παλιές καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, είναι καιρός να κάνετε κάποια νέα συμφωνία, να βρεθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να πάρετε μία δυναμική απόφαση για σας. Μην αντιστέκεστε στο καινούριο, ίσως εκεί να υπάρχει κρυμμένη η ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Είναι πιθανό εσείς του τρίτου δεκαημέρου να εμπλακείτε σε μία παράνομη, ...συναισθηματική, ερωτική, ...ή οικονομική υπόθεση. Βέβαια όλα για κάποιο λόγο γίνονται και ίσως οι επιλογές σας να προέρχονται από τις συμπεριφορές των άλλων προς εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η κοινωνική σας ζωή γίνεται έντονη και πολύ πιθανό να κάνετε μία νέα γνωριμία, ...όχι απαραίτητα ερωτική. Θα κτίσετε μία καλή επαφή, με άτομα που σας ενδιαφέρουν κυρίως κοινωνικά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η μέρα σας είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, άκρως ανατρεπτική και με πολύ μεγάλες αλήθειες, που θα βγουν στην επιφάνεια το επόμενο διάστημα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, οι ανατροπές αυτή την περίοδο είναι το μόνο σίγουρο στην ζωή σας. Φροντίστε να έχετε μία μεγάλη αγκαλιά για τα λάθη των άλλων, που από ότι φαίνεται τους ανάγκασαν οι καταστάσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα προσοχή τα οικονομικά σας, είναι ο τομέας που μπορεί να σας δημιουργήσει πολύ έντονο πρόβλημα, αλλά συγχρόνως να σας χαρίσει μία ευκαιρία που δεν την περιμένατε.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανό να βάλετε μία προσωπική σας υπόθεση σήμερα στην ατζέντα σας, όπου θα χρειαστεί να πάρετε τις αποφάσεις σας, όσο δύσκολο και να είναι. Εξ άλλου τις επόμενες μέρες θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απαλλαγείτε από ένα βαρύ φορτίο που αφορά συμπεριφορές ανθρώπων που είχατε εμπιστευτεί έως τώρα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ