Νέα φρίκη στον Κολωνό: 44χρονος βίαζε 16χρονη απειλώντας ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά της

 
ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ

Ενημερώθηκε: 25/08/24 - 13:54

Mια νέα σοκαριστική υπόθεση κατ' εξακολούθηση βιασμού ανήλικου κοριτσιού από 44χρονο στον Κολωνό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο 44χρονος ημεδαπός συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (22/8) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κολωνού με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό κατ' εξακολούθηση, καθώς και για απείθεια.

Απειλούσε την 16χρονη πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της

Ο 44χρονος κατηγορείται ότι προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης που βρίσκονταν στο κοινωνικό του περιβάλλον (ήταν φίλη του γιου του) από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, υπό το καθεστώς απειλών και εκβιασμών.

Την καταγγελία έκανε στις Αρχές ο πατέρας της άτυχης 16χρονης, ο οποίος κατέθεσε ότι ο 44χρονος είχε βιάσει το κορίτσι, περίπου δέκα φορές, στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο του 2024 μέχρι και την 19/8/2024.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε φορά που το 16χρονο κορίτσι του ζητούσε να σταματήσει, ο 44χρονος την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην οικογένεια της. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 44χρονος φέρεται προέβαινε στις αρρωστημένες πράξεις μέσα στο αυτοκίνητό του σε χωμάτινο οικόπεδο στο κέντρο της Αθήνας.

Η σύλληψη του 44χρονου

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, μετά την καταγγελία του πατέρα ο 44χρονος εντοπίστηκε τα ξημερώματα 22 προς 23 Αυγούστου να περνά έξω από το σπίτι της 16χρονης με το ΙΧ του και αμέσως τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών.

Αφού ακινητοποίησε το όχημα του και εξήλθε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, ο κατηγορούμενος στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον συλλάβουν μετά την ταυτοποίησή του.

Κατά την ακινητοποίηση του, κατασχέθηκαν το κινητό του τηλέφωνο και το αυτοκίνητο που επέβαινε, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση, ενώ σε έρευνα στην οικία του κατασχέθηκε φορητός υπολογιστής.

Το σύνολο τόσο των ανωτέρω κατασχεθέντων, όσο και των περισυλλεγμένων πειστηρίων έχουν αποσταλεί για εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ