Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ.Κωστίδης: Μια απρόσμενη – ευχάριστη – συνάντηση στην Κάλυμνο!

 
Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γ.Κωστίδης: Μια απρόσμενη – ευχάριστη – συνάντηση στην Κάλυμνο!

Ενημερώθηκε: 23/08/24 - 22:22

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Μια απρόσμενη – ευχάριστη – συνάντηση στην Κάλυμνο είχε προ ημερών ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε στη ζώνη ευθύνης της 80ης Ανωτέρας Διοικήσεως Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ) στην Κω και στα πέριξ νησιά, όπως σας είχαμε ενημερώσει σχετικώς (21 Αυγούστου).

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο Αρχηγός, απόφοιτος της Τάξεως του 1987 της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), βρισκόταν στην Κάλυμνο και στην έδρα του ιστορικού «5/42 Συντάγματος Ευζώνων», που εδρεύει εκεί, συναντήθηκε στο γραφείο του Διοικητή με τον Διοικητή των Νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου κ. Νίκο Φανιό!

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Νικόλαος Φανιός, απόφοιτος της Τάξεως 1988 της ΣΣΕ, του Όπλου των Διαβιβάσεων, γνωρίζονταν από τα θρανία και τις αίθουσες της Σχολής, καθώς έχουν μόνο ένα χρόνο διαφορά, ενώ και στη μετέπειτα σταδιοδρομία τους συνυπηρέτησαν σε μονάδες των ίδιων Σχηματισμών!

Επιπλέον ο κ.Ν.Φανιός, όταν ήταν Συνταγματάρχης (ΔΒ) είχε υπηρετήσει σχεδόν για δύο χρόνια στην «ηλεκτρική καρέκλα» του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ, οπότε με εξαιρετικά αποτελέσματα λόγω χαρακτήρος, ικανοτήτων και… αφοπλιστικού χαμόγελου.

Οι δύο άνδρες τα είπαν επ’ ολίγον ενώ αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα: Ο μεν Αρχηγός πρόσφερε στον κ. Φανιό την προσωπική του πλακέτα ως Α/ΓΕΣ, ενώ ο επί πενταετία Διοικητής των Νοσοκομείων Καλύμνου και Λέρου του πρόσφερε ένα Λεύκωμα με τίτλο: «Καλυμνιακά Χρονικά»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ