Λανς-Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο γαλλικό βορρά - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Λανς-Παναθηναϊκός: Δοκιμασία στο γαλλικό βορρά - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 22/08/24 - 09:40

Το ευρωπαϊκό τους μέλλον παίζουν μέσα σε μια εβδομάδα Παναθηναϊκός και Λανς, αρχής γενομένης από τη σημερινή (21/08), πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, στις 22:00 (COSMOTE SPORT1), στο «Φελίξ Μπολάρ», στα playoffs του Conference League.

Δύο παιχνίδια απαιτητικά, δύσκολα και με «πρέπει» για αμφότερους, που θα κρίνουν και τη συμμετοχή ενός εκ των δύο στην League Phase της τρίτης της τάξει ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ξεκινώντας από τη γαλλική ομάδα, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση της Ligue 1 για τρίτη φορά τα τέσσερα τελευταία χρόνια, ο στόχος της πρόκρισης είναι ξεκάθαρος. Εκφράστηκε, δε, από τα πλέον επίσημα χείλη: του προπονητή της Γουίλ Στιλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Η Λανς προέρχεται από τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 1-0 επί της Ανζέ, έχει καλή ψυχολογία και ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας, με το γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο και… καυτό απόψε!

Αντιθέτως, δεν μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Τζίμι Σαμπότ και Νιλ Ελ Αϊναουί, που υποφέρουν και οι δύο από προβλήματα τραυματισμών και θα επιστρέψουν αρχές Σεπτέμβρη.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το «τριφύλλι» τώρα, προφανώς και υπάρχει εφάμιλλη πίεση για την επιστροφή του σε ευρωπαϊκούς ομίλους μετά την περυσινή χρονιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ