ΗΠΑ: Εγκληματική ομάδα πίσω από τον θάνατο του ηθοποιού Μάθιου Πέρι

 
matthew-perry

Ενημερώθηκε: 15/08/24 - 21:21

Πέντε άνδρες κατηγορούνται για τον θάνατο του πρωταγωνιστή της σειράς “Τα Φιλαράκια“, Μάθιου Πέρι, ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Λος Άντζελες τον περασμένο Οκτώβριο. Η εξέταση στην οποία υπεβλήθη μετά τον θάνατό του έδειξε ότι στο αίμα του υπήρχε κεταμίνη, η οποία χρησιμοποιείται για γενική αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων.

Οι αρχές, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, αποκάλυψαν ότι μέσω της έρευνας ξεσκεπάστηκε ένα «ευρύ εγκληματικό δίκτυο» προμηθευτών κεταμίνης μέλη του οποίου έδωσαν το φάρμακο στον Πέρι και σε άλλους. Δήλωσαν ότι το δίκτυο «εκμεταλλεύτηκε» τα θέματα εθισμού που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός. Οι ερευνητές εξήγησαν πώς ο εθισμός του ηθοποιού στην κεταμίνη τον οδήγησε από γιατρούς σε εμπόρους του δρόμου στην προσπάθειά του να πάρει περισσότερο από το φάρμακο και να το βρει φθηνότερο.

Δύο γιατροί είναι μεταξύ όσων εργάστηκαν για τη διανομή κεταμίνης στον Πέρι σε διάστημα δύο μηνών από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2023. Μοίρασαν περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης στον ηθοποιό με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια. Τον κατηγορούσαν μάλιστα μεταξύ τους, για ανοησία, καθώς του χρέωναν περίπου 2.000 δολάρια το ένα φιαλίδιο αν και στην πραγματικότητα κόστιζε 12 δολάρια.

Μεταξύ των πραγμάτων που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι ενός εκ των γιατρώνήταν 80 φιαλίδια κεταμίνης καθώς και κοκαΐνη και χάπια. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν κωδικοποιημένη γλώσσα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, όπως «Doctor Pepper» και «κονσέρβες».

Ανάμεσα στους πέντε κατηγορούμενους είναι και η προσωπική βοηθός του Πέρι, όπως και μια γυναίκα που ονομάζεται “The Ketamine Queen”.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ