Μπαρτσελόνα: Εμπλοκή με Όλμο - Τι συμβαίνει στους «μπλαουγκράνα»

 
Μπαρτσελόνα: Εμπλοκή με Όλμο - Τι συμβαίνει στους «μπλαουγκράνα»

Ενημερώθηκε: 12/08/24 - 15:53

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνι Όλμο για 55 εκατ. ευρώ από την Λειψία, ωστόσο μέχρι νεωτέρας δεν μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει το καταλανικό κλαμπ, οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να εγγράψουν τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και καλούνται να εξασφαλίσουν άμεσα κάποια έσοδα για να καταστεί δυνατή η χρησιμοποίησή του.

Η «Μπάρτσα» έκλεισε πρόσφατα μια χορηγία 40 εκατ. ευρώ με την Aramark, αλλά χρειάζεται επιπλέον 60 εκατ. ευρώ για να δηλώσει τον Όλμο.

Η Nike και η Spotify είναι πιθανό να δώσουν λύση στο ζήτημα αυτό, ωστόσο για την ώρα ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στη Βαλένθια εκτός έδρας (22:30).

Μάλιστα, με την αδυναμία της Μπαρτσελόνα να βάλει σε τάξη τα οικονομικά της και να εγγράψει τον Όλμο, πολλοί αμφιβάλλουν πώς μπορεί το κλαμπ της Βαρκελώνης να επιδιώκει την απόκτηση και του Νίκο Γουίλιαμς από την Μπιλμπάο, για την οποία επίσης θα απαιτηθούν αρκετά χρήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ