Conference League: Στα... δόντια της Λανς ο Παναθηναϊκός εάν αποκλειστεί από Άγιαξ - Ρουζεμπέροκ/Χάιντουκ για ΑΕΚ

 
Το εμπόδιο μίας εκ των Ρουζομπερόκ και Χάιντουκ θα κληθεί να ξεπεράσει στα playoffs του Conference League η ΑΕΚ, εφόσον αποκλείσει τη Νόα. Με Λανς εφόσον αποκλειστεί από τον Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/08/24 - 16:10

Το μονοπάτι τους στα playoffs του Europa Conference League, εφόσον οι μεν ξεπεράσουν το εμπόδιο της Νόα και οι δε αποκλειστούν από τον Άγιαξ στον γ’ προκριματικό του Europa League έμαθαν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αντίστοιχα.

Η Ένωση για να βρεθεί στη League Phase της διοργάνωσης, θα παίξει κόντρα στηΡουζομπερόκ (Σλοβακία) ή τη Χάιντουκ (Κροατία) του Μάρκο Λιβάγια, αν βγάλει νοκ άουτ τους Αρμένιους στον γ’ προκριματικό του Europa Conference League.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 22 Αυγούστου στην OPAP Arena και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 29 Αυγούστου εκτός έδρας.

Στις ίδες ημερομηνίες, ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει κόντρα στον Άγιαξ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League θα παίξει για την ευρωπαϊκή του συνέχεια απέναντι στη Λανς (Γαλλία).

Υπενθυμίζεται ότι το «τριφύλλι» έμαθε νωρίτερα ότι εφόσον βγάλει νοκ άουτ τον «Άιαντα» στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, θα βρεθεί στα playoffs της διοργάνωσης αντιμέτωπος με Γιαγκελόνια με την Μπόντο Γκλιμτ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ