Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στα ημιτελικά του μονού σκιφ ο Ντούσκος! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε τρίτος στην τρίτη προημιτελική σειρά με χρόνο 6:56:58, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για τους «12» καλύτερους του αγωνίσματος. Περισσότερα σε λίγο

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 30/07/24 - 11:53

Στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών προκρίθηκε ο Στέφανος Ντούσκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024!

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο τερμάτισε τρίτος στην τρίτη προημιτελική σειρά με χρόνο 6:56:58, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για τους «12» καλύτερους του αγωνίσματος.

Ο 27χρονος Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εκκίνηση στην κούρσα, όντας συνεχώς μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις που χάριζαν την πολυπόθητη πρόκριση για τα ημιτελικά του σκιφ.

Στα πρώτα 500 μέτρα, ο Ντούσκος βρισκόταν μαζί με τον Κουβανό, Καρντόνα, και τον Φαν Ντορπ, με τον Ολλανδό στη συνέχεια να αυξάνει τη διαφορά του ξεφεύγοντας από τους υπόλοιπους κωπηλάτες.

Μετά τα 1500 μέτρα, ο Κροάτης, Νταμίρ Μάρτιν, έκανε την αντεπίθεσή του, προσπερνώντας τον Ντούσκο, κατακτώντας έτσι τη δεύτερη θέση της σειράς με χρόνο 6:53:55. Πρώτος τερμάτισε ο Φαν Ντορπ με 6:49:96.

Υπενθυμίζεται πως οι ημιτελικοί και ο τελικός έχουν οριστεί για Πέμπτη και Σάββατο αντίστοιχα.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ