Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πάλεψε απέναντι σε όλους η ΑΠΙΘΑΝΗ Γκουντούρα - Ξέσπασμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του προπονητή της (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πάλεψε απέναντι σε όλους η ΑΠΙΘΑΝΗ Γκουντούρα - Ξέσπασμα της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και του προπονητή της (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: Glomex Teaser

Ενημερώθηκε: 29/07/24 - 18:11

Το ταξίδι της Δώρας Γκουντούρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ολοκληρώθηκε στην προημιτελική φάση της Σπάθης Γυναικών.

Η Ελληνίδα ξιφομάχος πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τόσο επί τις νίκες επί της Καναδής, Πάμελα Μπριντ΄Αμούρ, όσο και επί της Γαλλίδας, Σεσίλια Μπερνέρ, ωστόσο, κάποιες λεπτομέρειες, αλλά και η διαιτησία, τις στέρησαν την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος, γνωρίζοντας την οριακή ήττα με 15-13 από την Μανού Απιτσί-Μπρουνέ.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια (που ανήκει στην Team Future της bwin), πάλεψε στα ίσα με την Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, με τις δύο αθλήτριες να πηγαίνουν πόντο-πόντο μέχρι και το 12-12. Εκεί, η Γαλλίδα, πήρε δύο μαζεμένους πόντους για το 14-12, με την Γκουντούρα να μειώνει σε 14-13 και να κάνει το ματς θρίλερ.

Ωστόσο, κάπου εκεί, στα δύο επόμενα χτυπήματα, τόσο ο Ιταλός διαιτητής, Λουίτζι Μαρτιλότι, όσο και η Var, Λάουρα Ντέκερ, δεν μπόρεσαν να βγάλουν σαφή απόφαση για το ποια παίκτρια θα έπαιρνε τον πόντο, χρεώνοντας ως μη γενόμενες τις δύο αυτές επιθέσεις.

Ξέσπασε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια - Παράπονα από τον προπονητή της

Παράπονα για τις αποφάσεις του διαιτητή εξέφρασε η Δώρα Γκουντούρα, μετά τον αποκλεισμό της στην προημιτελική φάση της Σπάθης Γυναικών, από τη Γαλλίδα, Απιτσί-Μπρουνέ.

Η 27χρονη πρωταθλήτρια (που ανήκει στην Team Future της bwin) δήλωσε ότι έχει κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα προς το τέλος, αλλά σε γενικές γραμμές εμφανίστηκε ευχαριστημένη από την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η Γαλλίδα είναι μία πολύ καλή αθλήτρια. Αλλά, έχω κάποιες ενστάσεις για τα χτυπήματα, αλλά δεν θα ήθελα να χρησιμοποιήσω ως δικαιολογία τη διαιτησία. Η δικαιολογία για τη διαιτησία είναι για τους αδύναμους. Όταν ηρεμήσω, θα το δω πιο καθαρά. Αλλά, πιστεύω ότι ήταν για 14-14 και να κριθεί στον πόντο», είπε αρχικά η Δώρα Γκουντούρα και πρόσθεσε:

«Είμαι ευχαριστημένη» και εκεί σταμάτησε για λίγο τις δηλώσεις, καθώς δάκρυσε: «Δεν είναι στεναχώρια είναι συγκίνηση. Το μετάλλιο δεν είναι σήμερα, το μετάλλιο είναι στην προπόνηση, που πρέπει να μπαίνεις, να παλεύεις με Θεούς και δαίμονες. Συνεχίζουμε».


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ