Χαμάς: Οι Παλαιστίνιοι δεν θα δεχτούν την «κηδεμονία» μετά τον πόλεμο

 
κκ

Ενημερώθηκε: 25/07/24 - 20:51

Η επομένη του πολέμου στη Γάζα θα είναι μια «καθαρά παλαιστινιακή μέρα» και η «κηδεμονία» δεν θα γίνει αποδεκτή, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος της Χαμάς στον Λίβανο, Αχμέντ Αμπντέλ Χάντι.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον Ιρανό πρεσβευτή στον Λίβανο, Mojtaba Amani, ο Abdel Hadi είπε: «Το κίνημα διεξάγει μια ισχυρή πολιτική μάχη σήμερα μέσω της οποίας επιβεβαιώνει τις συνθήκες της αντίστασης να σταματήσει τον πόλεμο και προστατεύει τα επιτεύγματα της αντίστασης και τις θυσίες των σταθεροί άνθρωποι».

«Η αντίσταση δεν έχει σπάσει και εξακολουθεί να παρουσιάζει νέες εικόνες σταθερότητας και ανδρείας στην καταπολέμηση του εχθρού».

«Παρά την ένταση των βομβαρδισμών και των σφαγών, ο εχθρός δεν έχει ακόμη επιτύχει τους στόχους του να σπάσει τη βούληση του παλαιστινιακού λαού και να τον ωθήσει προς την απεμπλοκή από την αντίσταση και την αποδοχή του εκτοπισμού», πρόσθεσε.

Ο Ιρανός πρέσβης εξήρε τις προσπάθειες της Χαμάς και των άλλων φατριών, προσθέτοντας ότι θεωρεί αυτή τη μάχη σημείο καμπής στην ιστορία της σύγκρουσης, σημειώνοντας ότι ο πόλεμος απέδειξε στη μάχη ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον παλαιστινιακό λαό και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο Ισραηλινό σύστημα ασφάλειας και στρατιωτικού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ