ΕΜΥ: Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού — Βροχές, καταιγίδες και κεραυνοί

 
keraunoi

Ενημερώθηκε: 25/07/24 - 15:02

Για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, χαλάζι κατά τόπους, αλλά και πρόσκαιρα πολύ ισχυρούς ανέμους προειδοποιεί η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης του καιρού για σήμερα.

Τα μπουρίνια θα εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι και το μεσημέρι κυρίως στη βόρεια Ελλάδα. Παράλληλα, η θερμοκρασία θα σημειώσει για άλλη μια ημέρα μικρή πτώση και θα κυμανθεί ανάμεσα στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα:

  • από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το απόγευμα, στην κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένου του νομού Θεσσαλονίκης) και την ανατολική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της Θάσου)
  • από τις πρωινές ώρες μέχρι αργά το απόγευμα, στη Θράκη (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Σαμοθράκης)
  • από τις πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι στην περιοχή Σποράδων και πρόσκαιρα στη βόρεια Εύβοια.

Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, ο οποίος κάνει λόγο για έντονη κεραυνική δραστηριότητα και πολύ ασταθή ατμόσφαιρα. το επόμενο 4ωρο, στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει: «Προσοχή! Σήμα για έντονη κεραυνική δραστηριότητα και πολύ ασταθή ατμόσφαιρα μας δίνουν τα προγνωστικά στοιχεία για το επόμενο τετράωρο στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ