Ολυμπιακός: Η ενίσχυση που πλησιάζει και τα δεδομένα για Όρτα και Ποντένσε

 
Ολυμπιακός: Η ενίσχυση που πλησιάζει και τα δεδομένα για Όρτα και Ποντένσε

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 25/07/24 - 14:37

Ο Ολυμπιακός έκανε τα… κουμάντα του όσον αφορά τις πρώτες ανάγκες που υπήρχαν για την ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Πρώτα από όλα έμειναν οι Μασούρας και Ελ Κααμπί, ενώ στη θέση του Ιμπόρα ήρθε ο Ντάνι Γκαρθία και αποκτήθηκε ο Στάμενιτς.

Μετά την αρνητική τροπή που πήρε η υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον ταλαντούχο Πιρόλα και ενισχύθηκαν στον «1» με τον Αναγνωστόπουλο.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», επίκειται δεύτερο… κύμα μεταγραφών, όπως συνηθίζεται παραδοσιακά μέσα στον Αύγουστο από τους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο αριθμός των μεταγραφών που θα γίνουν μπορεί να φτάσει και τις έξι, αν και όλα εξαρτώνται και από αυτά που θα βγάλουν στο γήπεδο όσοι βρίσκονται στο Σίνταμ και τι θα κρίνει πως είναι απαραίτητο να γίνει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος έχει πάρει στην Ολλανδία και τα πέντε παιδιά από την Κ19 που κατέκτησαν το Youth League την περσινή σεζόν.

Στις προτεραιότητες του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ενός σέντερ φορ μετά τον Ελ Κααμπί, να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Όρτα και αν θα αποκτηθεί άλλος αντί εκείνου και θα γίνουν κινήσεις στην άμυνα (για στόπερ και αριστερό μπακ).

Οι άλλες δύο κινήσεις αφορούν τη ενίσχυση της επίθεσης, αφού αναμένεται να γίνει κίνηση για δύο ακραίους (Ποντένσε και Βέλντε ή άλλον).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ