ΑΕΚ-Ίντερ Κλαμπ Ντ'Εσκάλντες: Να «καθαρίσει» από σήμερα - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
ΑΕΚ-Ίντερ Κλαμπ Ντ'Εσκάλντες: Να «καθαρίσει» από σήμερα - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 24/07/24 - 08:37

Το πρώτο επίσημο φετινό της παιχνίδι δίνει απόψε το βράδυ η ΑΕΚ (24/07, 21:00), η οποία καλείται να αντιμετωπίσει την Ίντερ Ντ' Εσκάλδες στην OPAP Arena (sport-fm.gr), στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση του «δικεφάλου» επί εποχής Μάριου Ηλιόπουλου στην ιδιοκτησία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες ευρωπαϊκές της διοργανώσεις, κυνηγώντας την πρόκριση στο League Phase του θεσμού.

Όπως τόνισε σε αρκετές περιπτώσεις ο Αργεντινός τεχνικός κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν τον αγώνα, όλα τα παιχνίδια που θα κληθεί να δώσει η «Ένωση» - αρχής γενομένης από το σημερινό – είναι κρίσιμα και καθοριστικά για το φετινό ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Άλλωστε, εξ αρχής έχει τεθεί ως βασικός στόχος η είσοδος της ομάδας στο League Phase του Conference, ώστε να μην μείνει εκτός Ευρώπης από το καλοκαίρι.

Η κληρωτίδα επέτρεψε στους «κιτρινόμαυρους» να κάνουν από τώρα σκέψεις για τα playoffs της διοργάνωσης, καθώς, εφόσον περάσουν την ομάδα της Ανδόρας, θα αντιμετωπίσουν στον γ' προκριματικό γύρο τον νικητή του ζευγαριού, Νόα-Σλιέμα. Αντίπαλοι εύκολοι και βατοί στα «χαρτιά», αρκεί βέβαια να το επιβεβαιώσει και στην πράξη και εντός αγωνιστικού χώρου η ΑΕΚ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ