Οι Χούθι απειλούν το Ισραήλ: «Oι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες εκπλήξεις»

 
kk

Ενημερώθηκε: 23/07/24 - 13:33

Οι Χούθι δήλωσαν ότι δεν θα καθυστερήσει την απάντησή του στο χτύπημα του Ισραήλ στο λιμάνι Χουντάιντα, προσθέτοντας ότι «οι επόμενες μέρες θα είναι γεμάτες εκπλήξεις», κλιμακώνοντας περαιτέρω την έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Η επιλογή των στόχων θα είναι ευρεία και ολοκληρωμένη της παλαιστινιακής γεωγραφίας. Η Υεμένη έχει το πάνω χέρι και την ικανότητα να αλλάξει την ισορροπία δυνάμεων και να πετύχει τη νίκη», δήλωσε χθες το μέλος του πολιτικού γραφείου των Χούθι, Αλί Αλ-Καχούμ.

Το περασμένο Σάββατο, ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν μια σειρά αεροπορικών επιδρομών σε δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων στο λιμάνι της Χουντάιντα και σε δεξαμενές ντίζελ στον σταθμό παραγωγής ενέργειας στην περιοχή Al-Katheeb στην πόλη.

Ο Ανσάρ Αλλάχ υποσχέθηκε να απαντήσει στις ισραηλινές επιδρομές βομβαρδίζοντας ζωτικούς στόχους στο Ισραήλ, κηρύσσοντας το Τελ Αβίβ επισφαλή περιοχή. Τόνισε ότι «προετοιμάζεται για έναν μακρύ πόλεμο με το Ισραήλ μέχρι να σταματήσει τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις και την πολιορκία του παλαιστινιακού λαού».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ