ΠΑΟΚ: Το πλάνο για Μπόρατς και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

 
ΠΑΟΚ: Το πλάνο για Μπόρατς και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 23/07/24 - 11:38

Σε δύο μέτωπα κινείται ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ.

Από τη μία ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το υπόλοιπο τιμ προετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Μπάνια Λούκα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, και από την άλλη η διοίκση σε επαφή με τον προπονητή προχωρά για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία των Θεσσαλονικέων για το πρώτο ματς με τους Βόσνιους στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το χθεσινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από ασκήσεις και ένα οικογενειακό διπλό.

Το θετικό για τον Ρουμάνο τεχνικό και τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι πως το ιατρικό δελτίο είναι καθαρό και ο Λουτσέσκου έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Σήμερα η τελευταία προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 6 το απόγευμα, ενώ το μεσημέρι (στις 12) θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Λουτσέσκου μαζί με τον αρχηγό, Αντρέ Βιεϊρίνια.

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φενόρ Τσαλόφ. Με προσωπικές ενέργειες του Ιβάν Σαββίδη επήλθε συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να έρθει ο Ρώσος επιθετικός και να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ίδιο… δρομολόγιο θα πάρει και ο Ταρίκ Τισουνταλί, καθώς χθεσινοβραδινές πληροφορίες ανέφεραν πως η Γάνδη βρήκε τον αντικαταστάτη του Μαροκινού φορ που αναμένεται να κλείσει έναντι 3 εκατ. ευρώ στους «ασπρόμαυρους»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ