Δέσποινα Βανδή: Η ανάρτηση της κόρης της μετά το επεισόδιο στην Τουρκία

 
σσ

Ενημερώθηκε: 19/07/24 - 12:36

Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η Μελίνα Νικολαΐδη θέλησε να εκφράσει και δημόσια τη στήριξη και τη στήριξη και την αγάπη της προς τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, μετά το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 17/07 στο Τσεσμέ της Σμύρνης.


Η τραγουδίστρια, όπως έχει γίνει γνωστό, αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη της συναυλία στο Τσεσμέ της Σμύρνης, όταν είδε πως στην πλάτη της σκηνής είχε τοποθετηθεί μια τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, δίπλα στην τούρκικη σημαία.

Αρχικά η Δέσποινα Βανδή ζήτησε να κατέβει η αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό, με την τραγουδίστρια να αποχωρεί από το χώρο, και εν συνεχεία και από την Τουρκία.

Το θέμα πήρε τεράστιες διαστάσεις, με τη δήμαρχο του Τσεσμέ να ξεσπά κατά της τραγουδίστριας λέγοντας: «Μη τη γιουχάρετε. Δεν νομίζω ότι είναι καν ο άνθρωπος για τον οποίο αξίζει να σπαταλήσεις την ανάσα σου… Καμία δύναμη δεν μπορεί να τολμήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας, ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί ούτε καν να το σκεφτεί. Η κυρία πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τα σύνορα αυτής της πόλης. Με ηρεμία, με ψυχραιμία».

Παράλληλα, στον λογαριασμό της τραγουδίστριας οι αναρτήσεις της έχουν γεμίσει από σχόλια Τούρκων που την προτρέπουν να μην ξαναεπισκεφθεί τη χώρα τους.

Ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή που βρίσκεται ήδη από χθες στην Ελλάδα, έχει δίπλα της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι φυσικά και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία το πρωί της Παρασκευής 19/07, δημοσίευσε ένα βίντεο με τη μητέρα της, στο οποίο φαίνονται να βρίσκονται σε ένα καράβι, χωρίς να αποκαλύπτει ωστόσο τον προορισμό τους.

https://www.youtube.com/shorts/rAFpPV60WUQ?time_continue=2&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.parapolitika.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ