Παναθηναϊκός: Προκαλεί τους Σέλτικς ο Αταμάν για το ματς του αιώνα - Το αναδημοσιεύει ο Σακίλ Ο' νίλ

 
Παναθηναϊκός: Προκαλεί τους Σέλτικς ο Αταμάν για το ματς του αιώνα - Το αναδημοσιεύει ο Σακίλ Ο' νίλ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 18/07/24 - 17:35

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η ατάκα του Εργκίν Αταμάν για τους πρωταθλητές του ΝΒΑ, Μπόστον Σέλτικς.

Στη μεγάλη συνέντευξη, που παραχώρησε σε τουρκικό Μέσο, ο κόουτς του Παναθηναϊκού, αφού τόνισε πως θέλει να μείνει για πολλά χρόνια στους «πράσινους», είπε όταν πήγε η κουβέντα στην ομάδα της Βοστώνης: «Αν θέλουν να λέγονται παγκόσμιοι πρωταθλητές, ας έρθουν να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ»!

Φυσικά, σε χρόνο-ρεκόρ η ατάκα του Αταμάν «ταξίδεψε» μέχρι τις ΗΠΑ και τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας χαμός στα social media!

Mεγάλα ειδησεογραφικά Μέσα αναφέρουν όσα είπε ο 58χρονος κόουτς και από κάτω στα σχόλια γίνεται πανικός, με Αμερικανούς, μάλιστα, και όχι μόνο, να ζητούν από τον κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ, να κανονιστεί η αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Σέλτικς για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή!

Κάτι τέτοιο, φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί θα… πέσουν τα τσιμέντα στο ΟΑΚΑ!

Το απόλυτο viral, σε σημείο που μέχρι και ο Σακίλ Ο' Νιλ την αναδημοσίευσε, έχει γίνει η πρόκληση-πρόσκληση του Εργκίν Αταμάν προς τους Μπόστον Σέλτικς για παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, από το οποίο θα αναδειχθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής!

Ένας από τους μεγαλύτερους σέντερ στην ιστορία του μπάσκετ, ανέβασε σε storyτου το κάλεσμα του Τούρκου τεχνικού του «τριφυλλιού» προς τους πρωταθλητές του ΝΒΑ για ένα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Στο story του στο Instagram -όπου απαριθμεί 34,9 εκατομμύρια followers- ο Σακίλ Ο' Νιλ ανέβασε τη δήλωση του Αταμάν: «Δεν είστε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Εάν θέλετε να αποκαλείστε έτσι, τότε ελάτε να μας νικήσετε»!

Παναθηναϊκός: Ο Σακίλ αναδημοσίευσε την πρόσκληση του Αταμάν
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ