Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δ. Χούπης: Επίσκεψη και ενημέρωση στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE

 
Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δ. Χούπης: Επίσκεψη και ενημέρωση στις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE

Πηγή Φωτογραφίας:

Ενημερώθηκε: 15/07/24 - 13:38

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Τις εγκαταστάσεις της INTRACOM DEFENSE (IDE) στο Κορωπί, επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Δημήτριος Χούπης, συνοδευόμενος από επιτελείς, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες δραστηριότητες της εταιρείας στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχηγός συνοδευόμενος από τον επικεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) Υποστράτηγο Ιωάννη Μπούρα και τον Διευθυντή της αρμόδιας Διευθύνσεως του ΓΕΕΘΑ για την Καινοτομία και την Αμυντική Τεχνολογία Υποστράτηγο Γεώργιο Πανούση, έφτασε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αυτής κ. Γεώργιος Τρουλλινός με ανώτατα στελέχη της.

Κατά την προαναφερθείσα επίσκεψη παρουσιάστηκαν οι δραστηριότητες της εταιρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή συστημάτων εγχώριας τεχνολογίας, στους τομείς των επικοινωνιών, υβριδικών συστημάτων παροχής ισχύος, μη επανδρωμένων αεροχημάτων (UAV), καθώς και συστημάτων αεράμυνας, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικώς.

Αξίζει να σημειωθεί, όπως επισημαίνεται από την εταιρεία, ότι «η IDE, λόγω της συμμετοχής της στην υλοποίηση σειράς ευρωπαϊκών και συμμαχικών προγραμμάτων, αποτελεί μία ισχυρή τεχνολογική και βιομηχανική βάση για την ανάπτυξη της αμυντικής υποδομής της χώρας μας, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό, την συντήρηση και υποστήριξη των υπαρχόντων συστημάτων, αλλά και στην κατασκευή νέων που καλύπτουν τις ανάγκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενισχύοντας παράλληλα την εθνική οικονομία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ