Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα για Ναν

 
Παναθηναϊκός: Τα τελευταία δεδομένα για Ναν

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 14/07/24 - 20:06

Το πιο κρίσιμο 24ωρο του μεταγραφικού του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν διανύει ο Παναθηναϊκός .

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο το φετινό «παζάρι» στην Euroleague, καθώς λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας και την ολοκλήρωση μιας μυθικής χρονιάς τάραξαν τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν.

Μια κίνηση που ισχυροποίησε σε απόλυτο βαθμό την πολύ δυνατή περιφέρεια των Πράσινων με έναν εκ των κορυφαίων point guard της περσινής διοργάνωσης και τους έδωσε τη δυνατότητα να ψάξουν εν συνέχεια με ηρεμία την τελευταία τους κίνηση στους ψηλούς.

Με έναν πολύ σημαντικό αστερίσκο, ωστόσο, ο οποίος αφορά τον Κέντρικ Ναν. Κι αυτός δεν είναι άλλος από το NBA-out που περιλαμβάνεται στο νέο διετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αμερικανός γκαρντ πριν από μερικούς μήνες.

Η παραμονή του κορυφαίου σκόρερ στην Ευρωλίγκα είναι για τον Παναθηναϊκό η πιο σημαντική μεταγραφική κίνηση αυτού του καλοκαιριού, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία. Το χρέος τους οι «πράσινοι» το έκαναν με τη συμφωνία που πέτυχαν και πλέον περιμένουν να εκπνεύσει η διορία.

Αυτό θα συμβεί το βράδυ της Δευτέρας (15/7). Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στο Μαϊάμι εδώ και μια εβδομάδα, μετά τις διακοπές του σε Ελλάδα και Ντουμπάι και όλα δείχνουν πως θα αποτελεί και τη νέα σεζόν παίκτη των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Μέχρι τώρα καμία ομάδα του NBA δεν του έχει προσφέρει εγγυημένο συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, παρά το ενδιαφέρον που υπήρξε από κάποιες ομάδες και ο Αμερικανός ήδη φαίνεται πως σχεδιάζει τη ζωή του στην Αθήνα. Επειδή όμως η κορυφαία λίγκα του πλανήτη είναι πολλές φορές απρόβλεπτη, θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες ακόμα.

Εφόσον όλα εξελιχθούν με θετικό τρόπο, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ρίξει όλο το βάρος του στην τελευταία πινελιά του ρόστερ, ενός ψηλού δηλαδή που θα πλαισιώσει τους Ματίας Λεσόρ, Κώστα Αντετοκούνμπο, αλλά και τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, στον οποίο ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να δώσει μια ακόμα ευκαιρία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ