Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σ/Κ 13-14 Ιουλίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Πηγή Φωτογραφίας:

Ενημερώθηκε: 13/07/24 - 00:10

Ζώδια: Είναι ένα δύστροπο Καλοκαιρινό διήμερο, όπου κρύβει αρκετές παγίδες και υπάρχει μία δύναμη ενεργειών, αυτή της συνόδου Άρη – Ουρανού, όπου μας σπρώχνει σε μεγάλες εντάσεις. Αυτές οι μέρες είναι επικίνδυνες για ακραία καιρικά φαινόμενα, ανατροπές και εγκλήματα. Ίσως γίνει μία σύρραξη [σε παγκόσμιο επίπεδο], όπου θα φέρει άσχημα αποτελέσματα σε όποιον εμπλακεί, όπως επίσης θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά να συμβαίνουν ανατροπές, πολιτικών προσώπων. [Η σύνοδος Άρη – Ουρανού πραγματοποιείται την Δευτέρα 15/7 στις 17.05, αλλά είναι σε ενέργεια όλο το Σαββατοκύριακο].

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή αυτές τις μέρες για σας τους Κριούς, εφόσον αυτή η σύνοδος έχει να κάνει με τον πλανήτη που είναι κυρίαρχος στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί λοιπόν να συμβούν απρόοπτα και έντονες ανατροπές σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα. Ίσως κάποιοι από σας νιώσουν μεγάλη απογοήτευση από άτομα, που είχατε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε σας συμβαίνει το εξής, … εσείς οι ίδιοι προκαλείτε τις εξεγέρσεις, τις επαναστάσεις και το κακό κλήμα μπορεί να ξεκινά από σας και να θεριεύει σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Η σύνοδος [Άρη – Ουρανός] στο ζώδιο σας που πραγματοποιείται την Δευτέρα 15/7, φέρνει μάχες, τσακωμούς και τάση για κακή συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος, Άρη – Ουρανού που πραγματοποιείται την Δευτέρα και σας επηρεάζει έντονα αυτό το διήμερο, αφορά τον σκοτεινό τομέα του υποσυνείδητου σας, την εργασία, την υγεία σας, τους κρυφούς εχθρούς σας. Πολύ πιθανόν να έχετε υπερβολικό άγχος και ψυχική ταλαιπωρία που δύσκολα θα μπορέσετε να την διαχειριστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις, αλλά αυτό που προβλέπεται είναι οι ρίξεις σε κάποιες ομάδες που είστε ενεργοί. Κάποια φιλικά πρόσωπα θα σας δημιουργήσουν ένταση και η κακή συμπεριφορά τους θα σας εκπλήξει πολύ δυσάρεστα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου οι καταστάσεις γύρω σας δεν θα είναι ήρεμες, ενώ η δύσκολη γωνία που δημιουργείται από τον Άρη – Ουρανό προς το δικό σας ζώδιο, θα προκαλέσει ανατροπές στην δημόσια εικόνα σας. Αυτή η περίοδος είναι εμπόλεμη με την οικογένεια και τον σύντροφο, την εργασία και τον τρόπο που σας αντιλαμβάνονται οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και το σύμπαν δημιουργεί ανατροπές και χάος σε ανθρώπινες σχέσεις, εσείς όλο αυτό θα το δεχθείτε σαν μία μεγάλη ευκαιρία που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους τομείς που χρειάζονται νέα πνοή. Θα απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας πίεζαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΖΥΓΟΣ

Από την μια εσείς οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα αποτινάξετε από πάνω σας ότι σας πιέζει και σας περιορίζει, αλλά μέσα σε αυτή την επιθυμία σας, θα προκαλέσετε στην ζωή σας, κρίση οικονομική, αλλά και συναισθηματική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Άρη – Ουρανού που γίνεται πολύ έντονη και επιθετική σε όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ή έχουν ωροσκόπο εκεί, αφορά τους ανθρώπους που έχετε επιλέξει στην ζωή σας. Οι αλήθειες θα βγουν μέσα από τις εντάσεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία περίοδος που η καθημερινότητα σας είναι έντονη, κουραστική και σας προκαλεί με κάθε ευκαιρία. Ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε μία έντονη ανησυχία για θέματα που αφορούν την υγεία σας, αλλά και έντονες ρίξεις στα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται στο κόκκινο, όπως επίσης και η τάση να έχετε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος του Άρη – Ουρανού στο συμβατό με το δικό σας ζώδιο του Ταύρου, θα σας φτάσει σύντομα στους σκοπούς που έχετε θέσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σας τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα με το οικογενειακό σας περιβάλλον μάλλον δεν πάνε καθόλου καλά. Μπορεί επίσης να μπείτε στην διαδικασία να αλλάξετε κατοικία, να βρεθείτε σε μία περίεργη κατάσταση με το σπίτι σας και να συμβούν διάφορα ακραία γεγονότα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος Άρη – Ουρανού, δεν σας επηρεάζει αρνητικά, αλλά δεν είναι αδιάφορη σε σας του τρίτου δεκαημέρου. Προσοχή στην οδήγηση, στις λεκτικές αντιπαραθέσεις, στις μετακινήσεις σας, στα συμβόλαια και στις κακές σχέσεις με συγγενείς. Στα καλά των ημερών τονίζω ότι η μάθηση και τα ξαφνικά ταξίδια θα φέρουν νέο άνεμο πληροφοριών και επέκτασης στην ζωή σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ