"Μονιασμένο" το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης κατά Σπίρτζη: «Σταμάτα, φτάνει, μαϊντανός έγινες»

 
φφ

Ενημερώθηκε: 11/07/24 - 10:28

Μια συνέντευξη του Χρήστου Σπίρτζη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πριν από λίγα 24ωρα προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη....και το καλό, οικογενειακό κλίμα στο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται...

«Δεν με έβαλε σε καλούπι το σύστημα του Σημίτη, δεν θα με βάλει κανείς στα 55 μου. Το 14,9% μπορεί να γίνει 4,9% αν συνεχίσουν έτσι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξή του ο κ. Σπίρτζης.

«Σταμάτα πια! Φτάνει! Μαϊντανός του σαπιοκάναλου έγινες!» έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε σχόλιο της ανάρτησης που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με την επίμαχη συνέντευξη.

polakis-anartisi.jpg

«Κάποτε έκανες αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, τώρα μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξαναγυρνάει…», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο Παύλος Πολάκης.

Στη συνέντευξή του ο Χρήστος Σπίρτζης είχε αναφέρει ότι «δεν το έκανα εγώ Κούγκι, δεν υπήρχε ποτέ σκέψη για πρόταση μομφής», για όσα διαδραματίστηκαν στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι κακό να στρουθοκαμηλίζουμε», είπε, επίσης, για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και απέδωσε ευθύνες στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «που το πήρε πάνω» του και στα στελέχη του.

«Η αυτοκριτική που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για τα λάθη του δεν αποτυπώθηκε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, αυτά ήταν για τα κανάλια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το ότι ενώ κατέρρευσε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει καν τους ψηφοφόρους που είχε», είχε πει στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Χρήστος Σπίρτζης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ