ΑΕΚ: Θέλει να ρίξει «βόμβα» με Λαμέλα

 
ΑΕΚ: Θέλει να ρίξει «βόμβα» με Λαμέλα

Ενημερώθηκε: 09/07/24 - 18:12

Σε φουλ ρυθμούς κυμαίνονται τα μεταγραφικά στην ΑΕΚ.

Η Ένωση αναζητά παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με την απόκτηση ενός φορ, αλλά και άλλων παικτών να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει ο Ρομπέρτο Περέιρα ο οποίος πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας, δουλεύουν μεθοδικά και για τον Χοακίν Κορέα, η περίπτωση του οποίου είναι δύσκολη.

Ωστόσο ένα όνομα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, μοιάζει να αποτελεί μια από τις «βόμβες» που θέλει να πυροδοτήσει η ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Έρικ Λαμέλα, τον οποίο, έχει προσεγγίσει η ομάδα.

Η υπόθεση του πολύπειρου Αργεντινού εξτρέμ με παραστάσεις σε Ρόμα, Σεβίλλη, Τότεναμ και Ρίβερ Πλέιτ, δουλεύεται εδώ και αρκετό καιρό με την ΑΕΚ να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να γίνει ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Σημαντικό ρόλο σε πιθανή άφιξη του Λαμέλα, θα παίξει και η γνωριμία του με τον Ματίας Αλμέιδα τον οποίο και γνωρίζει από νεαρή ηλικία στη Ρίβερ.
Η υπόθεση πιθανότατα δεν θα «τραβήξει» για αρκετό καιρό, ωστόσο στις τάξεις της Ένωσης υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Έρικ Λαμέλα θα ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ