Ιστορική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο – Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο συμπράττουν με τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ

 
δδ

Ενημερώθηκε: 09/07/24 - 10:16

H συνάντηση δύο θρύλων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα λάβει χώρα κάτω από τον αττικό ουρανό. Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, αναμένεται να προσφέρουν βαθιά συγκίνηση σε όλους όσοι κατάφεραν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την πολυαναμενόμενη αυριανή βραδιά στο Παναθηναϊκό Στάδιο.



Δύο από τις μεγαλύτερες φωνές του λυρικού θεάτρου που τη δεκαετία του 90 έφεραν την όπερα σε επαφή με το ευρύτερο κοινό θα ερμηνεύσουν άριες και ντουέτα που άφησαν εποχή σε μια ιστορική συναυλία κάτω από τον αττικό ουρανό στο Καλλιμάρμαρο. Οι δύο «θρύλοι» της Όπερας βρίσκονται στην Αθήνα για τη μοναδική συναυλία υπό τη διεύθυνση του Ζόρντι Μπερσανερ.

Οι δύο τενόροι Χοσέ Καρέρα και Αλάθητο Ντομίνγκο, εμφανώς ευδιάθετοι που βρίσκονται στη χώρα μας, μίλησαν αποκλειστικά στην κάμερα του EΡΤΝews κατά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Σε αυτή τη μεγάλη βραδιά θα είναι μαζί τους η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Οι δύο «θρύλοι» της όπερας υπόσχονται να μαγέψουν το αθηναϊκό κοινό σε μια μοναδική συναυλία την Τετάρτη 10 Ιουλίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ