Αυτό το scooter προτιμούν οι διανομείς

 
σσ

Ενημερώθηκε: 21/06/24 - 20:25

Η SYM εδώ και μια δεκαετία βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των πωλήσεων scooter στη χώρα μας απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του κοινού. Το πιο δυνατό μοντέλο στην γκάμα της παραμένει το Symphony το οποίο συνδυάζει άψογα την πρακτικότητα με τις επιδόσεις και την οικονομία καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του αναβάτη.

Φέτος η SYM βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην οικογένεια των Symphony παρουσιάζοντας το νέο επαγγελματικό Symphony Cargo Pro Business. Πρόκειται για μια ενισχυμένη έκδοση του ήδη πολύ επιτυχημένου Cargo με έμφαση στην ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία.

Το νέο scooter της SYM είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 11,5 ίππους και 10,3 Nm ροπής. Συνδυάζεται με έναν ψεκασμό της Continental για καλές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο με τη μετάδοση να γίνεται μέσω αυτόματου CVT κιβωτίου με ενισχυμένο ιμάντα.

Το βάρος του scooter είναι μόλις 126 κιλά και σε συνδυασμό με τις καλές αναρτήσεις και τα προοδευτικά φρένα δίνουν στον αναβάτη ένα ανάλαφρο και ευέλικτο δίκυκλο για καθημερινή χρήση. Το μεγάλο ρεζερβουάρ των 8,1 λίτρων φροντίζει για πολλά συνεχόμενα χιλιόμετρα, ενώ οι τροχοί των 16 ιντσών προσφέρουν άνεση και ασφάλεια.

Για τις αυξημένες ανάγκες ενός επαγγελματία διανομέα η SYM έχει δημιουργήσει άφθονους χώρους για το νέο Cargo Pro Business. Διαθέτει δύο επαγγελματικές σχάρες για επιπλέον χώρο φόρτωσης με εύκολη πρόσβαση και ασφαλή μεταφορά χάρη στις ενσωματωμένες χειρολαβές. Το επίπεδο πάτωμα επίσης είναι χρηστικό για περισσότερα αντικείμενα, ενώ υπάρχουν και δύο κλειστοί χώροι 6,5 λίτρων κάτω από τη σέλα με παροχή ρεύματος 12V.

Πολύ χρηστική είναι η τάπα πλήρωσης καυσίμου η οποία είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να μετακινήσεις αντικείμενα. Επιπλέον, υπάρχει κεντρικό σταντ για αυξημένη σταθερότητα. Το νέο SYM Symphony Cargo Pro Business είναι διαθέσιμο στο δίκτυο της Γκοργκόλης Α.Ε. στην τιμή των 2.495 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ