Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Tετάρτη 19 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
καρτα

Ενημερώθηκε: 18/06/24 - 23:06

Ζώδια: Είναι μέρα έντονων καταστάσεων και γενικότερα καλό είναι να μην επενδύουμε και ρισκάρουμε χρήματα. Από το βράδυ, η τάση για περιπέτεια και ταξίδια θα είναι αρκετά μεγάλη.

ΚΡΙΟΣ
Η τάση για περιπέτεια και αλλαγή παλαιών καταστάσεων, ίσως να σας φέρει σε αμήχανη και αντιπαράθεση με τους άλλους. Καλό είναι σήμερα μην σπαταλάτε τα χρήματα σας σε άσκοπες αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ
Η προσωπική σας ζωή γίνεται σήμερα έντονη και επιθετική κάποιες φορές και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείτε να ανεχθείτε τοξικά πρόσωπα που αποφασίζουν για σας, χωρίς την συγκατάθεση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για σας τους Διδύμους, είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σε μία επαγγελματική αναστάτωση. Ίσως να έχετε παράπονα από πρόσωπα που βρίσκονται σε σημαντική θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για σας τους Καρκίνους τα πράγματα είναι αρκετά περίεργα, ιδίως με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον. Μην εμπιστεύεστε και μην αφήσετε ανθρώπους που δεν έχουν συνοχή και συνέπεια στις πράξεις τους.

ΛΕΩΝ
Για σας τους Λέοντες, κατά την διάρκεια της μέρας θα έχετε κάποιες οικογενειακές αναστατώσεις, ενώ από τις 19.40 θα ανανεωθείτε λόγο μίας είδησης που θα λάβετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ πιθανό σήμερα να μετακινηθείτε και να βρεθείτε κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Το βράδυ θα είναι ήρεμο και αισιόδοξο λόγο συνθηκών.

ΖΥΓΟΣ
Καλό είναι σήμερα να προσέχετε τα οικονομικά σας και να μην γίνεστε απρόσεκτοι με αγορές και περιττά έξοδα. Το βράδυ μπορεί να λαβετε ένα μήνυμα από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είναι μία θετικά τοποθετημένη μέρα, όπου θα έχετε την απαλλαγή σας από πρόσωπα που σας έχουν ταλαιπωρήσει κατά το παρελθόν. Πολύ πιθανό να έχετε μία προσωπική και συναισθηματική επιτυχία, το βράδυ.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Για σας τους Τοξότες, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη της εσωτερικής κάθαρσης, μέσα από εξομολόγηση, ή επικοινωνία με πρόσωπα που εμπιστεύεστε. Από το βράδυ η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και νιώθετε έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για σας τους Αιγόκερους, η μέρα σας αν και αρκετά κοινωνική, θα έχει μία τάση να σας απασχολούν έντονες καταστάσεις που αφορούν το οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη είναι έντονα ανατρεπτική για σας του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή που θα σας πειράξει και θα σας θυμώσει. Γενικότερα είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι καινούριο στα επαγγελματικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Για σας τους Ιχθύες, μετακινήσεις, συζητήσεις, ταξιδάκια και συμφωνίες σας έχουν ταλαιπωρήσει, οπότε και αναζητάτε μία στιγμή χαλάρωσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ