Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 18 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
φφ

Ενημερώθηκε: 17/06/24 - 23:29

Ζώδια: Είναι μέρα κάποιων αλλαγών, αλλά θα υπάρχει καλή προοπτική σε καταστάσεις από το παρελθόν, που έχουμε κοπιάσει για αυτές.

ΚΡΙΟΣ

Είναι μέρα έντονου ανταγωνισμού και ίσως να προκύψουν έξοδα που δεν τα είχατε υπολογίσει. Βέβαια μία καλή συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι καλή μέρα για να βάλετε τα όρια σας, ακόμη και σε άτομα που είχαν συνηθίσει να σας χειρίζονται. Φροντίστε να έχετε ξεκάθαρους στόχους για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία εύκολη μέρα για σας, ιδίως σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Επίσης δεν αποκλείεται να έχετε μία καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, λόγο της δικής σας απόφασης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο, η μέρα σας θα έχει μία πολύ καλή εξέλιξη στα προσωπικά σας. Επίσης δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε σε ένα πολύ ιδιαίτερο προορισμό.

ΛΕΩΝ

Είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σας, όπως επίσης και για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Εκείνο που θα σας απασχολήσει αρκετά είναι μία παρασκηνιακή ενόχληση, που αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κλείσετε μία συμφωνία, να αναλάβετε μία υπόθεση, αλλά επίσης και να ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες σήμερα να κάνετε κάποια οικονομική συμφωνία, ή να ανανεώσετε κάποιο συμβόλαιο σας. Βέβαια μην αφήσετε τις ευκαιρίες να χαθούν, ο χρόνος είναι περιορισμένος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, όπου και υπάρχουν καλές προοπτικές για να φέρετε εις πέρας μία σημαντική σας υπόθεση, με την θετική συμμετοχή του Κρόνου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μία μέρα κάπως δύσκολη στα επαγγελματικά σας. Χρειάζεται να δείξτε υπομονή για να κερδίσετε τους στόχους σας και να σας στηρίξουν πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η κοινωνική σας ζωή είναι σήμερα αρκετά έντονη. Μπορεί να αναλάβετε καινούριες υποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τις γνώσεις και τις αξίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Εσείς των πρώτων ημερών, θα έχετε μία ευχάριστη γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, τα πράγματα είναι αρκετά απαιτητικά, αλλά βρίσκεστε σε μία περίοδο που όλα θα εξαρτηθούν από ότι είχατε πράξει κατά το παρελθόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ