Α/ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δ-Ε Κατάρας: Ενημερωτική ομιλία στην ΑΔΙΣΠΟ και επισκέψεις σε Μονάδες του ΠΝ της Θεσσαλονίκης

 
αα

Ενημερώθηκε: 16/06/24 - 16:10

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Ενημερωτική ομιλία στην Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) πραγματοποίησε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Δημήτριος – Ελευθέριος Κατάρας ΠΝ, ο οποίος κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε  και Μονάδες του ΠΝ που βρίσκονται σε αυτήν. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Αρχηγός επισκέφθηκε την έδρα της ΑΔΙΣΠΟ, στο Στρατόπεδο «Ταξιάρχου Λασκαρίδη Κωνσταντίνου», όπου τον υποδέχτηκε ο Διοικητής της Υποπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρβαλής ο οποίος – μαζί με τους επιτελείς του, τον ενημέρωσε για το έργο της Σχολής, ενώ ακολούθως ο Αρχηγός πραγματοποίησε στους σπουδαστές της με θέμα : «Κύρια θέματα, Προκλήσεις, Προοπτικές, και Στρατηγικοί Στόχοι του ΓΕΝ».

Η προαναφερθείσα ομιλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών της Σχολής της 21ης Εκπαιδευτικής Σειράς, που φοιτά αυτήν την περίοδο σε αυτήν.

Επιπροσθέτως, κατά την παραμονή του στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Ναύαρχος Κατάρας επισκέφθηκε, το Ναυτικό Σταθμό Βορείου Ελλάδος (ΝΑΣΒΕ)και το Μουσείο Αντιδικτατορικού Αγώνα (Μ.Α.Α) «Α/Τ ΒΕΛΟΣ», όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή και Κυβερνήτη του σκάφους αντιστοίχως, ενώ συνομίλησε με το προσωπικό και το πλήρωμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ