ΠΑΟΚ: Τέλος ο Καμαρά - Πρόταση σε Μπρεθγουέιτ - Τα δεδομένα για μεσοεπιθετικό

 
ΠΑΟΚ: Τέλος ο Καμαρά - Πρόταση σε Μπρεθγουέιτ - Τα δεδομένα για μεσοεπιθετικό

Ενημερώθηκε: 07/06/24 - 17:28

Εξελίξεις σε αρκετά μέτωπα στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, καθώς κρίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για την προσθήκη εντός παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά. Ωστόσο, δεν σκοπεύει να τον περιμένει για πολύ καιρό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας έδωσε στον μέχρι πρότινος άσο του Ολυμπιακού προθεσμία για να απαντήσει μέχρι σήμερα.

Η προσφορά του συλλόγου της Θεσσαλονίκης είναι για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο άλλοτε χαφ της Ρόμα αξιώνει 2 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Εφόσον δεν πει το «ναι» εντός της ημέρας, τότε ο ΠΑΟΚ θα αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Όσον αφορά την ενίσχυσή του στη γραμμή κρούσης, επιβεβαίωσε με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον για τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, έκανε πρόταση ώστε να τον κάνει δικό του. Την τελευταία διετία αγωνίζεται στην Εσπανιόλ, μετρώντας 74 συμμετοχές, τις οποίες έχει συνδυάσει με 32 γκολ και 4 ασίστ. Φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν, σημειώνοντας 22 γκολ σε 39 συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ αγωνίστηκε και σε δύο ματς στο Κύπελλο.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς έως το καλοκαίρι του 2025 και πολλά θα εξαρτηθούν για το μέλλον του από την έκβαση των μπαράζ στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Λουτσέσκου σκοπεύει να ενισχυθεί με έναν μεσοεπιθετικό. Έχει λοκάρει τον στόχο του και αναμένονται οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα άμεσα. Πριν καν τελειώσουν τα θέματα με Μπρέιθγουεϊτ, Μεϊτέ, Σβαμπ και Κεντζιόρα. Ο Αυστριακός μέσος αναμένεται να σφραγίσει άμεσα την παραμονή του, ενώ οι διαπραγματεύσεις με τον Πολωνό αμυντικό είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Για τον Μεϊτέ, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Μπενφίκα στην οποία πρόκειται να δώσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Είναι εξαιρετικό deal για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έριξε πολύ τις απαιτήσεις των «αετών» για τον υψηλόσωμο μέσο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ