Άρης: Τα δεδομένα για το μέλλον του Μορόν

 
Άρης: Τα δεδομένα για το μέλλον του Μορόν

Ενημερώθηκε: 03/06/24 - 18:19

MVP του Άρη, χωρίς αμφιβολία, ήταν ο Λορέν Μορόν. Ο Ισπανός επιθετικός αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη φετινή Stoiximan Super League και η παραμονή του στους «κίτρινους» έχει μετατραπεί σε γρίφο για δυνατούς λύτες.

Όπως σημειώνει η Live Sport, ο 30χρονος φορ έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με τους Θεσσαλονικείς και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 350.000 ευρώ.

Στον Άρη έχουν δύο λύσεις: η μία είναι να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή, για να μην τον χάσουν χωρίς κέρδος, είτε να τον παραχωρήσουν στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Άρης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δώσει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως που αξιώνει ο Μορόν, την ώρα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους ομάδες όπως η Κάντιθ και η Χετάφε, με τη δεύτερη μάλιστα να είναι διατεθειμένη να προσφέρει 3 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει.

Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία είναι οι επόμενοι προορισμοί που μπορεί να μπουν στο μυαλό του Ισπανού επιθετικού, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν μία πρόταση πάνω από τα 3 εκατ. ευρώ που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Χετάφε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ