Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 31 Μαϊου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
zodia karta

Ενημερώθηκε: 30/05/24 - 23:55

Ζώδια: Ο Ερμής θα έρθει σε σύνοδο με τον Ουρανό στις 08.54, μία όψη πολύ απρόβλεπτη, έντονα επικίνδυνη για ατυχήματα και ξαφνικές ειδήσεις που σοκάρουν.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ολοκληρώνεται και η όψη συνόδου με Ερμή – Ουρανό είναι αρκετά έντονη και ανατρεπτική. Θα αναρωτιέστε τι είναι εκείνο που θα σας αλλάξει τα σχέδια, αλλά σταδιακά θα αντιληφτείτε ότι νιώθετε ανασφάλειες μέσα από τις αποφάσεις σας. Φροντίστε λοιπόν να μην έχετε κατά νου τίποτα σταθερό, αλλά αφεθείτε στην ρευστότητα της μέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στο δικό σας ζώδιο, θα φέρει ανατροπές στην επικοινωνία σας, ίσως να τσακωθείτε με κάποιο πρόσωπο, ή να αλλάξετε το καθημερινό σας πρόγραμμα, λόγο συνθηκών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στο 12 τομέα σας, είναι μία βόμβα ειδήσεων, ή και περίεργων καταστάσεων που θα παρουσιαστούν. Η μεγάλη ενέργεια αυτής της όψης θα γίνει το πρωί, όπου και καλό είναι να μην κάνετε σημαντικές εργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μέρα πολλών εξελίξεων, που μάλλον κάποιες από αυτές τις περιμένατε. Ο λόγος που μπορεί να σας ενοχλήσουν κάποια πράγματα είναι ότι πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης σας, θα σας πληγώσουν με την στάση τους.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, κυρίως του τρίτου δεκαημέρου, η σύνοδος Ουρανού με Ερμή, θα φέρει κάποιες απροσδόκητες ανατροπές σε επαγγελματικά, ή κοινωνικά θέματα. Χαλαρώστε και μην πάρετε σήμερα καμία απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή – Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ένδειξη στο να αποχωρίσετε τα συνηθισμένα και να κάνετε κάτι διαφορετικό. Ίσως είναι η ανάγκη σας να φροντίσετε τη ψυχή σας, ή τις γνώσεις σας μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, η τελευταία μέρα του μήνα θα σας φέρει μπροστά από ανατροπές, οικονομικές, αλλά και συναισθηματικές. Κάτι θα μάθετε και αυτό θα σας ταράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η σύνοδος του Ερμή – Ουρανού, μπορεί να σημαίνει μία έντονη αντιπαλότητα με τον σύντροφό σας, ή τον συνεργάτη σας. Αφήστε τις εντάσεις και φροντίστε τον εαυτό σας, σωματικά και ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, η τελευταία μέρα του Μαΐου, σας βρίσκει αρκετά αναστατομένους και αυτό που χρειάζεστε είναι η αλλαγή στην καθημερινότητα σας, να σπάσετε ένα πρόγραμμα που σας έχει κουράσει και σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, είναι η διαφορετική προσέγγιση μιας προσωπικής σας επιλογής. Μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια για ότι σας απασχολεί, αλλά και να κάνετε μία νέα γνωριμία που θα σας αναστήσει πνευματικά. Γενικότερα είναι μέρα ανατροπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μέρα έντονων κραδασμών, συναισθηματικών, αλλά και οικογενειακών. Κάτι θα συμβεί και ίσως δεν είστε έτοιμοι για αυτό, ή θα πρέπει να κάνετε μία αλλαγή μέσα στο σπίτι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μέρα έντονης επικοινωνιακής αναζήτησης, χρειάζεστε να μάθετε αλήθειες, αλλά μέσα σε όλο αυτή την αναστάτωση, είστε έτοιμοι για κάποιες μετακινήσεις που καλό είναι να τις προγραμματίσετε με περισσότερη λεπτομέρεια, για να μην σας βγουν προβλήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ