LIVE: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

 
LIVE: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Ενημερώθηκε: 12/05/24 - 21:59

Με φόντο να παραμείνει ένας από τους δύο «ζωντανός» για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής 5η αγωνιστική των play off της Stoiximan Superleague (20:00, NS Prime).

Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει από τις 28/04 όταν νίκησε την ΑΕΚ με 3-2 στην Τούμπα και έβαλε... φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς εφόσον η Ένωση έπαιρνε έναν βαθμό, θα ήταν μία ανάσα από τη δεύτερη σερί κατάκτηση.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη έπαιξε πριν λίγα 24ωρα κόντρα στην Άστον Βίλα, την οποία κέρδισε με 2-0 και πανηγύρισε την ιστορική πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Ο Δικέφαλος είναι στο -4 από την πρώτη θέση και θέλει τη νίκη ώστε να μειώσει τον πόντο και να μείνει ολοζώντανος στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (χωρίς να είναι στο χέρι του βέβαια) για την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε... κλειστά τα χαρτιά του και δεν ανακοίνωσε αποστολή όμως ο Ντεσπόντοφ συμμετείχε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του Ρουμάνου.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, μπορεί να βρίσκεται στο -5 από την ΑΕΚ αλλά είναι στο χέρι του αν θα επιστρέψει στα πρωταθλήματα καθώς χρειάζεται να πάρει το διπλό στην Τούμπα και να κάνει το 2/2 στις δύο τελευταίες στροφές (κόντρα σε ΑΕΚ εντός και σε Παναθηναϊκό εκτός).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ