Δεν πρόλαβε να ανακοινώσει ψηφοδέλτια ο Τσίπρας και παραιτήθηκε η υποψήφια στο Κιλκίς

 
ΣΥΡΙΖΑ

Ενημερώθηκε: 09/04/23 - 20:57

Μια αποχώρηση σημειώθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πριν καν στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσής τους, καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον νομό Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου ανακοίνωσε, από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής, την απόσυρσή της από το τοπικό ψηφοδέλτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αγαθοπούλου έθετε όρους για την συμμετοχή έτερου υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο του νομού, ο οποίος εμφανίζει έντονη επαγγελματική και κοινωνική του δραστηριότητα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η αντίδραση της κ. Αγαθοπούλου σχετίζεται με την συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στο Κιλκίς του Παύλου Τονικίδη, ο οποίος έχει διατελέσει και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του νομού.

Όπως έδειξε όμως και η περίπτωση του Βουλευτή, Παύλου Πολάκη στην αντίδρασή του για τη μη συμμετοχή του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο των Χανίων συμπεριφορές τέτοιες δεν γένονται δεκτές

Υπενθυμίζεται  ότι και στην τότε  αντίδραση του Παυλου Πολακη πηγές της Κουμουνδούρου  σχολίαζαν πως οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος και πως η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και πως όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά. Τελικά ο κ. Χαιρετάκης παραιτήθηκε..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ