Ο σεφ, Γαβριήλ Νικολαΐδης, μάς μαγειρεύει ghost burger!
Για τα καραμελωμένα κρεμμύδια θα χρειαστούμε:
5 λευκά κρεμμύδια 1 κτγ αλάτι 1/2 κτγ πιπέρι 1 κτγ ξύδι βαλσάμικο
Για τα μπέργκερ (10 τεμάχια):
2 κιλά κιλά μοσχαρίσιο, σπάλα (περασμένο 2 φορές) Αλάτι Πιπέρι 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο 20 φέτες μπέικον 20 φέτες τσένταρ 10 ψωμάκια για burger 10 φέτες ντομάτα 100 γρ. μαγιονέζα 10 φύλλα μαρούλι Αγγούρι σε πίκλες