Τουλάχιστον 5 μήνες εκτός δράσης ο Μίλικ!

 
Τουλάχιστον 5 μήνες εκτός δράσης ο Μίλικ!

Ενημερώθηκε: 10/10/16 - 13:51

Μετά τις αναλυτικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Αρκάντιους Μίλικ έχει υποστεί ολική ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γονάτο, με την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους να υπολογίζεται μετά από διάστημα τουλάχιστον πέντε μηνών, με τους φόβους των ανθρώπων της Νάπολι να επιβεβαιώνονται.

Ο 22χρονος θα υποβληθεί σήμερα κιόλας σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος, προκειμένου να αρχίσει άμεσα την διαδικασία αποκατάστασης μέσω φυσιοθεραπείας και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Το νούμερο 99 της Νάπολι, φόρεσε τη φανέλα των "παρτενοπέι" λίγους μήνες πριν, ερχόμενος από τον Άγιαξ, με την Νάπολι να τον αποκτά από τον "Αίαντα" έναντι 32 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκονσάλο Ιγκουαΐν που μεταγράφηκε στη Γιουβέντους.

Το σοκ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι πολύ μεγάλο, ειδικά εν όψει της σπουδαίας αναμέτρησης την προσεχή αγωνιστική με τη Ρόμα, με το κενό που δημιουργείται να είναι τεράστιο και να πρέπει να καλυφθεί εκ των έσω και όλα αυτά για ένα παίκτη που το ξεκίνημά του στη σεζόν ήταν εκρηκτικό, δείχνοντας πως η Νάπολι μπορεί να βασιστεί πάνω του στην μετά- Ιγκουαΐν εποχή.