Τάρτα φράουλας από τον Παύλο Χάππιλο!
Για τη βάση: 160γρ αλεύρι γοχ, 30γρ ζάχαρη άχνη, 115γρ βούτυρο, Πρέζα αλάτι, 1 κρόκο αυγού, 1/2 κγ εκχύλισμα βανίλιας. Κρέμα μαστίχα: 500μλ γάλα πλήρες, Πρέζα αλάτι, 3 κόκκους μαστίχα, 100γρ ζάχαρη, 30γρ νισεστε (κορνφλαουρ), 5 κρόκους αυγού, 85 γρ βούτυρο, 400γρ φράουλες (ή αλλά εποχιακά φρούτα), Λίγη μαρμελάδα, βερίκοκο για γλάσο.