Αυγόφετες από τσουρέκι με μούς γιαουρτιού και μαρμελάδας φράουλας από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για τις αυγό φέτες: 8 φέτες τσουρέκι, 3 αυγά, 220 γρ. γάλα 3,5%, ½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, ½ κ.γ. κανέλα, 4 κ.γ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Υλικά για τη μαρμελάδα φράουλας: 200 γρ. φράουλες, 100 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 1 λάιμ το χυμό, 1 φύλλο αρμπαρόριζας.
Υλικά για την μούς από γιαούρτι: 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 10 %, 50 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας, 2 κ.γ. άχνη ζάχαρη. Υλικά για το σερβίρισμα: 6 φρέσκες φράουλες, 4 φύλλα φρέσκο δυόσμο.