Η ΑΕΚ...κρίνει το μέλλον του Μπέντο

 
Η ΑΕΚ...κρίνει το μέλλον του Μπέντο

Ενημερώθηκε: 30/09/16 - 09:20

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την τέταρτη ήττα του, μέσα στη χρονιά, πριν ακόμα βγει ο Σεπτέμβριος. Οι πρωταθλητές, με τον Πάουλο Μπέντο στον πάγκο, έχουν δείξει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα παιχνίδια με την Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά έχουν ακόμα πολύ δρόμο να καλύψουν.

Πάντως, αυτό που "βγαίνει", μέσα από την ομάδα, είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός, πολύ πιθανό να παίζει το...κεφάλι του, στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστική βελτίωση στις 50 μέρες που είναι στον πάγκο, αλλά και οι επιλογές του, πότε στη στελέχωση της ενδεκάδας και πότε στις αλλαγές, έχουν φέρει τον 47χρονο τεχνικό σε δυσχερή θέση.

Ο ίδιος ο Μπέντο στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ασχολείται μόνο με πράγματα που μπορεί να ελέγξει ο ίδιος, όπως την προετοιμασία της ομάδας για το επικείμενο ματς, και όχι με το μέλλον του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, άπαντες στην ομάδα του Πειραιά, έχουν αφήσει πίσω τους, την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και έχουν στραμμένο το βλέμμα τους, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Στα ήδη γνωστά προβλήματα των Ρέτσου και Τσιμίκα προστέθηκε ο Φορτούνης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν και πάλι αλλαγές, αλλά μόνη σίγουρη είναι η επαναφορά του Καπίνο κάτω από τα δοκάρια.