Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστή μπλακ φόρεστ με σοκολάτα!
Για τη μους σοκολάτας θα χρειαστούμε: 900 ml. κρέμα γάλακτος με 38% λιπαρά 250 γρ. κουβερτούρα κλασσική 40 γρ. μέλι 40 γρ. γλυκόζη 50 γρ. ζάχαρη
Για το σιρόπι: 100 ml. μαύρο ρούμι 150 γρ. ζάχαρη 150 ml. νερό Για τη σύνθεση: 1 πακέτο σοκολατένιο παντεσπάνι έτοιμο 1 βάζο βύσσινο κομπόστα 1 βάζο μαρμελάδα βύσσινο 100 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα