Λαχταριστή και αφράτη κιμαδόπιτα

 
Λαχταριστή και αφράτη κιμαδόπιτα

Ενημερώθηκε: 10/01/22 - 11:30

Λαχταριστή και αφράτη κιμαδόπιτα από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Υλικά: 1 συσκευασία παραδοσιακό φύλλο κρούστας (10-11 φύλλα), 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (μοσχαρίσιο και χοιρινό), 150 γρ. βούτυρο λιωμένο, 3 ξερά κρεμμύδια, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 100 γρ. λευκό ξηρό κρασί, 5 αυγά, 200 γρ. ντομάτα κον-κασέ, 200 γρ. τυρί φέτα, 1 κλωνάρι φρέσκια ρίγανη, 1/3 ματσάκι μαϊντανό, ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο, 1/3 κ.γ. κανέλα, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 2 κ.σ. λευκό σουσάμι.