Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα

 
Μουσακάς με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα

Ενημερώθηκε: 07/01/22 - 10:58

Ο chef Ζαν Λουί Καψαλάς μάς φτιάχνει μουσακά με κιμά από γαλοπούλα & ψητή κολοκύθα.

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 200 γρ. κολοκύθα καθαρισμένη 1 κιλό γαλοπούλα (κιμάς) ή ψιλοκομμένο κρέας 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 2 κ.σ. μαϊντανο ή κόλιανδρο φρέσκο 1 ποτήρι λευκό κρασί 50 γρ. τριμμένο τυρί μαλακό 1 ξύλο κανέλα Λίγο αστεροειδή γλυκάνισο ή θυμάρι Αλάτι, πιπέρι Ελαιόλαδο Για τη μπεσαμέλ: 100 γρ. αλεύρι 100 γρ. βούτυρο 1 λίτρο γάλα Λίγο μοσχοκάρυδο