Κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζάνας

 
Κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζάνας

Ενημερώθηκε: 16/12/21 - 13:19

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό κοτόπουλο, με σάλτσα παρμεζάνας!

Για τη συνταγή θα χρειαστούμε: 1.500 gr. κοτόπουλο σε μπουτάκια και στήθος 50 ml. ελαιόλαδο 50 gr. βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 πράσο σε ροδέλες 1 πακέτο μανιτάρια champignon 150 gr. μπέικον ψιλοκομμένο 350 ml. ζωμός λαχανικών 330 ml. κρέμα γάλακτος 100 ml. μπράντι 150 gr. παρμεζάνα τριμμένη σε σκόνη Φρέσκα αρωματικά, θυμάρι και ρίγανη 1 πρέζα γλυκιά πάπρικα Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το συνοδευτικό: 1 kg. baby πατάτες Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο Φρέσκο θυμάρι Γλυκιά πάπρικα Ρίγανη αποξηραμένη Αλάτι και πιπέρι