Λευτέρης Πετρούνιας-Βασιλική Μιλλούση: Παντρεύονται το ερχόμενο Σάββατο

 
Ο Λευτέρης Πετρούνιας  και η Βασιλική Μιλλούση είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δύο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια και πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους. Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες ο  Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση  βάφτισαν τις κορούλες τους οι οποίες πήραν τα ονόματα Σοφία και Ελένη. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας  Σ

Ενημερώθηκε: 24/09/21 - 19:27

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους είναι μαζί αρκετά χρόνια και πρόσφατα ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση βάφτισαν τις κορούλες τους οι οποίες πήραν τα ονόματα Σοφία και Ελένη.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου αυτό το Σάββατο παρουσία στενών συγγενών και φίλων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ