Έστω και δύσκολα τα κατάφερε ο Ολυμπιακός

 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΟΥΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ενημερώθηκε: 26/08/16 - 00:32

Τον...χάρο με τα μάτια του είδε ο Ολυμπιακός ή πιο σωστά τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League να πλησιάζει, καθώς χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να κατακτήσει μία πολύ δύσκολη νίκη-πρόκριση με 2-1 κόντρα στην πορτογαλική Αρούκα.

Έχοντας το υπέρ του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός επιχείρησε απλώς να ελέγξει τη ροή του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης», αποφεύγοντας να ρισκάρει περαιτέρω ή έστω να κυνηγήσει κάποιο γκολ.

Από την πλευρά τους, οι Πορτογάλοι που ήθελαν ένα γκολ για να μπουν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, έβγαιναν με αξιώσεις στην επίθεση και δημιουργούσαν επικίνδυνες καταστάσεις.

Το τέρμα που αναζητούσε η Αρούκα το πέτυχε στο 80ο λεπτό με τον Γκεγκέ, σπρώχνοντας τους ερυθρόλευκους να «σοβαρευτούν».

Αμέσως μετά το γκολ, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι θετικό μέχρι το 90' και μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, ο Τσόρι Ντομίνγκες -που στο μεταξύ είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι- έλυσε τον Γόρδιο δεσμό και με προσωπικό του γκολ στο 94ο λεπτό, οδήγησε τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League. Το γκολ του Ιντέγε λίγα λεπτά αργότερα (στο 113') απλώς σφράγισε το «εισιτήριο», διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: Φτωχό... πλην τίμιο 1-0 για τον Ολυμπιακό στην Πορτογαλία