ΕΛΙΦ (11/3): Νέα ανατροπή! Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Σελίμ...

 
ΕΛΙΦ (11/3): Νέα ανατροπή! Η αστυνομία συλλαμβάνει τον Σελίμ...

Ενημερώθηκε: 10/03/20 - 18:34

ΕΛΙΦ (11/3): Η σύλληψη του Σελίμ από την αστυνομία φέρνει νέες ανατροπές. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν ο Τουνσέρ, ο νέος σπιτοκοικοκύρης της οικογένειας Εμίρογλου τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως άλλαξε γνώμη και δεν τους νοικιάζει το σπίτι.

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 11 Μαρτίου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Η Αϊλά κάνει ερωτήσεις στον Μουράτ για τη νέα του δουλειά για να ξέρει πως θα συνεχίσει με τα δικά της σχέδια. Η οικογένεια Εμίρογλου ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι και η Αρζού δεν χάνει ευκαιρία να τους κοροϊδέψει. Επιμένει να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ και τη Ζεϊνέπ ως υπηρέτριες και στον Σελίμ ως σοφέρ.

Η Αρζού δίνει χρήματα στην Ασουμάν και της ζητάει να πάρει την Γκόντζα και να φύγει από το κτήμα αμέσως. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να βοηθήσει τον Σελίμ. Βρίσκει αυτοκίνητο για να μεταφέρουν τα πράγματά τους. Ο Σελίμ του είναι ευγνώμων. Η Ελίφ πηγαίνει παιχνίδια της στο σχολείο για να τα πάρουν τα φτωχά παιδιά.

Ο Γιουσούφ φέρνει το φορτηγό για να μεταφέρει η οικογένεια Εμίρογλου τα πράγματά της και η Αρζού τους κοροϊδεύει. Όταν η Αρζού λέει ειρωνικά πως είχε έναν φοβερό αντίπαλο στον πλειστηριασμό του σπιτιού, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ήταν ο Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ της λέει πως δεν μπορούσε να επιτρέψει να χάσουν το σπίτι και έτσι συμμετείχε στον πλειστηριασμό. Η Μελέκ θυμώνει μαζί του επειδή δεν τους είπε πως η Αρζού ήταν εκείνη που αγόρασε το σπίτι.

Ο Μουράτ και ο Βεϊσέλ συνειδητοποιούν πως δουλεύουν και οι δύο για τον Ερκούτ. Η οικογένεια Εμίρογλου μετακομίζει στο νέο τους σπίτι. Εκείνη την ώρα φτάνει η αστυνομία και συλλαμβάνει τον Σελίμ με την κατηγορία της φοροδιαφυγής. Ο Τουνσέρ, ο νέος τους σπιτοκοικοκύρης τηλεφωνεί στη Μελέκ και της λέει πως άλλαξε γνώμη και δεν τους νοικιάζει το σπίτι. Η Μελέκ προσπαθεί να του αλλάξει μάταια γνώμη.

Η Αλιγιέ πηγαίνει με την Ελίφ και την Ιντζί στην αποθήκη του κτήματος. Ο Γιουσούφ πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα να δει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ…