Η απάντηση Μπογδάνου στη ΝΔ για το «κόψιμό» του από τα ψηφοδέλτια της

 
Η απάντηση Μπογδάνου στη ΝΔ για το «κόψιμό» του από τα ψηφοδέλτια της

Ενημερώθηκε: 14/02/19 - 07:54

Δεν άφησε ασχολίαστο ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος (δε το συνηθίζει άλλωστε) το κόψιμό του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του περί τανκς στην ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος σχολίασε ανάρτηση οπαδού της Χρυσής Αυγής για την ΕΡΤ που μιλούσε για τανκς στο ραδιομέγαρο, γράφοντας «Ψηφίστε σωστά και το έχουμε».

Μαρία Σπυράκη ανακοίνωσε την Δευτέρα πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ .

Η κυρία Σπυράκη χαρακτήρισε ξένες τέτοιες συμπεριφορές με τη ΝΔ.

Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναρτήθηκε στο Twitter όπου δίνει τη δική του εξήγηση από τι κινδυνεύει και από τι όχι το πολίτευμα. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών».

Για αρχή: Το πολίτευμα κινδυνεύει από την πολιτική ορθότητα-ιερά εξέταση των νεοκομμουνιστών, από τους και καλά φιλελεύθερους που δίνουν γην και ύδωρ στους μαδουριστές, από τα δελτία που γλείφονται με τον πρωθυπουργό, από τις Θάνου. Όχι απ´το βιτριολικό χιούμορ ενοχλητικών φωνών.

13 Φεβρουαρίου 2019