ΑΕΚ: Το μυαλό στη Λάρισα

 
ΑΕΚ: Το μυαλό στη Λάρισα

Ενημερώθηκε: 16/04/18 - 14:05

Η ΑΕΚ χρειάζεται έναν βαθμό στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να κατακτήσει τον τίτλο για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια και είναι λογικό ο αγώνας της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίζεται σαν φιέστα. Όχι όμως μέσα στις τάξεις της ομάδας.

Κι αυτό γιατί το μυαλό όλων είναι από χθες το βράδυ στη ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ. Την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ (19:30) οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να ανατρέψουν το 2-1 της Λάρισας για να βρεθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό Κυπέλλου και να διεκδικήσουν το πρώτο τους νταμπλ μετά από σαράντα ολόκληρα χρόνια (1978)!

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι αυτό τον Μάρκο Λιβάγια, που απουσίαζε λόγω καρτών από τους αγώνες με Παναθηναϊκό και Πλατανιά. Αντίθετα, θα απουσιάσει ξανά ο Όγκνιεν Βράνιες, που παραμένει τραυματίας.

Όσον αφορά στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, η αντικατάστασή του στο 56’ έγινε για καθαρά προληπτικούς λόγους εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων και δεν φαίνεται να είναι σε κίνδυνο η συμμετοχή του. Όλα δείχνουν πως θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, με την παρουσία των Μπάρκα, Χουλτ, Κονέ και Λιβάγια πιο πιθανές.