και θα παλέψουν με νύχια και με δόντια για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν τηλεφωνικά με κοντινά τους πρόσωπα που δεν είχαν πάει στον Άγιο Δομίνικο, στο μεγάλο έπαθλο της περασμένης εβδομάδας.
Σήμερα το αγώνισμα περιέχει ένα μεγάλο στίβο με ένα μεγάλο του κομμάτι να είναι μέσα στο νερό. Ποιοι θα κερδίσουν; Οι Διάσημοικατάφεραν στο αγώνισμα της άνεσης του να κερδίσουν ξανά κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή, αφού έχαναν με 8-3 και τελικά κατάφεραν να κερδίσουν με 10-8. Για όλη αυτή την εβδομάδα θα μπορούν να κάνουν ντους με σαμπουάν και αφρόλουτρα κάτι που θα κάνει πιο εύκολη την διαβίωσή τους στο νησί για την δύσκολη συνέχεια. Η ψυχολογία τους είναι στα ύψη και πραγματικά δεν μπορεί να φανταστεί κάποιος τι πρέπει να γίνει για να χάσουν τον σημερινό αγώνα.
Από την άλλη οι είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Έχουν χάσει όλα τα έπαθλο των τελευταίων δυο εβδομάδων και η ψυχολογία τους είναι στον πάτο. Η αποχώρηση τουτους αποδυνάμωσε στα ματσαρίσματα των αγωνισμάτων, ενώ η παραμονή της τους δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να δείξουν στους αντιπάλους τους ότι παραμένουν ανταγωνιστικοί και ότι δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα το αγώνισμα του θα είναι γεμάτο πάθος.
Αργότερα θα σας μεταφέρουμε και τιςδιαρροές (spoiler) για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα.
31 Μαρτίου 1946: Οι κομμουνιστές αντάρτες επιτίθενται στο Σταθμό Χωροφυλακής Λιτοχώρου, παραμονές των πρώτων μεταπολεμικών εκλογών και ξεκινά ο αιματηρός Ελληνικός Εμφύλιος πόλεμος