Vegan σκεπαστή από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 4 πίτες για σουβλάκι γίγας, 2 συσκευασίες vegan γύρος, ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή, 4 ώριμα αβοκάντο, ½ κόκκινο ξερό κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 1 πιπεριά τσίλι, 1/3 ματσάκι κόλιανδρο, 2 λάιμ το χυμό, 1 το ξύσμα, 8-10 τοματίνια, 250γρ. vegan τυρί κρέμα, 50γρ. γάλα αμυγδάλου, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη, 3 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι, αλάτι και φρεσκο-τριμμένο πιπέρι.
Υλικά για το σερβίρισμα: Ανάμεικτη σάλτσα.